Susține FDBS cu 2% din impozit

Cum ţi-ar plăcea să ne ajuţi să clădim o comunitate de donatori care să înţeleagă importanţa donării de sânge şi să doneze cu regularitate, pentru ca rezervele de sânge să fie în permanenţă asigurate?

fii Erou cu Sângele TăU. Donează. [EU-STUD] este seria de întâlniri cu studenţii pe care o vom desfăşura în facultăţile din Bucureşti şi din ţară, convinşi fiind că informarea corectă şi completă cu privire la donarea de sânge este primul element al acestui mecanism. Iar tu pui roţile în mişcare!

Descarcă formularul 230 de aici: http://goo.gl/YiXIgo, completează-l cu datele tale şi trimite-l scanat la adresa fdbs@doneazasange.ro – îl vom depune noi în numele tău la administraţia financiară.

Alternativ, poţi depune personal formularul la registratura administraţiei financiare: descarcă, tipăreşte şi completează formularul de la link-ul de mai sus sau mergi la oficiul ANAF de care aparţii şi completează acolo formularul tipărit cu datele tale şi ale Fundaţiei Donatorilor Benevoli de Sânge (pe care le poţi găsi în partea de jos a afişului).

Afiș 2% - 2016

Afiș 2% – 2016